Mitä mieltä olette lyhyistä cossaajista?

Anteeksi, nyt en jaksanut sönkätä huonolla englannillani~

Mutta asiaan! Mitä mieltä olette siis lyhyistä cossaajista? Olen itse tumppi forever, enkä sen pidemmäksi kasva~ Deal with it Cosplaytani on rajoitettu melko paljon sanomalla että olen liian lyhyt hahmoon x sarjasta y. Tätä hieman enemmän miettien, olen joskus harkinnut lopettavani cossauksen, mutta en kuitenkaan, kiitos rakkaiden con-sienikaverieni~<3 Tietenkin ymmärrän kaverin tai ryhmän kanssa cossauksen~ Pituussuhde cossaajiin ja hahmoihin olisi hyvä pysyä realistisina ^^||| Mutta kuitenkin~ Mitä mieltä olette? Voiko tumppi cossia missään tapauksessa hujoppihahmoa? o -o|||


Comments

 1. ITSEKKIN OLEN lyhyt. Muistutan lähinnä minipäärynää. Mutta se ei ole koskaan estänyt minun cossisuunnitelmia. jos haluan cossata pitkää hahmoa niin cossaan. Minusta se ei ole maailmaa kaatavaa jos tekee hahmosta hieman lyhyemmän.

  Ryhmissä tietenkin on hieman eri asia. Mutta minusta vain silloin, jos joku hahmo on SELKEÄSTI muita pidempi. Mutta itseäni ei häiritse liian lyhyt hujoppi joukossa. meininki on tärkeintä.

  ReplyDelete
 2. Ei se lyhyys haittaa yhtään! Suurinosa animehahmoista on kuitenkin niin ylitäydellisiä että ei voi odottaa tavallisilta kaduntallaajilta samaa posliininukkemaista virheetöntä ihoa, naamaa tai kokoa. Sehän on selvää. Jos haluat cossata pitkää hahmoa, niin siitä vaan~ Ei ne muut katso vinoon, paitsi elitisticossaajat.

  Mutta siis rajansa kaikella, eli ei liioittelua kuitenkaan. 8D Jos hahmo on tunnettu pituudestaan, niin ehkei juuri sen hahmon cossaaminen ole mikään paras idea.

  Ja kuten Jäärä jo sanoi, ryhmissä on vähän eri asia. Silloin voi vähän ajatella realistisia pituuseroja enemmän, mutta toisaalta, silloinkaan ei ole kyse elämästä ja kuolemasta. Itse olen vähän pitempi (ylipitkä ikäisekseni ._.), ja inhoan sitä, joten mielummin lyhyt kuin pitkä. xD (Sitäpaitsi, lyhyet voivat edes pitää jonkinlaisia paksupohjaisia kenkiä kun taas pitkät eivät voi leikata jalkojaan...)

  ReplyDelete
 3. Olen samaa mieltä muitten kans.

  Saa ja kannattaa cossata ketä haluaa. Heck, minäki olen liian lyhyt melkein kaikille hahmoille joita cossaan... joskus se tietysti masentaa (*kröhöm* aika paljon siit toisestaki syystä ja in general) mutta mikäs siitä.. cossaan silti.

  Sit tietysti jos liikkuu ryhmissä niin voi huomioida hahmojen pituuksia hieman enemmän, mutta saa silti cossata ketä haluaa. Kuvissa voi aina mennä istumaan tai tehä muita jujuja että pituudet ainaki siinä kuvassa toimii vaikka ei IRL muuten toimi ~

  ReplyDelete
 4. Kiitoksia kaikille C: Ihana tietää etten ole ainoa jolla tämä ongelma XD Ja Mira, hyvä pointti... :'D <33 Se on ainakin varmaa, cossausta en lopeta!! C: Ja katson tietenkin ettei hahmo olen pituudestaan tunnettu xD (Ellei se ole sitten tunnettu lyhyydestään<3)

  ReplyDelete
 5. Vaikka itse en ole mangasta & animesta kiinnostunut enkä cossaile niin mielestäni on väärin että lyhyet ei saisi cossata hahmoa mitä haluavat pituuden takia. Mielestäni myös lyhyet saavat cossata mitä haluaa. Eli samoilla linjoilla olen muiden kanssa :=) Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. No voi kiitoksia ATK-kaveri <33 Ymmärrän kyllä mitä meinaat ^-^

   Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Contact lenses test #Flora Gerbera Green

Chibicon Oulu 2018!

Makeup for Dummies - Eyes and eyebrows